Luxurious Wall House in Singapore

The Wall House was created by FARM at the request of a retired couple residing in Singapore. The residence features two distinct volumes that are used to separate the private and social areas, both connected to a spectacular inner courtyard.

Luxurious Wall House in Singapore (18)

The separation includes a single-storey block housing the entertainment areas, along with a two-story block where the master bedroom and main living areas are located. As we mentioned before, these two spaces are connected via a central courtyard, which boasts granite walls and floors along with willowy trees. The exquisite landscaping arrangements were created drawing inspiration from a classical Chinese Garden, featuring overlapping lines and spaces for dramatic effect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to Top
Shares
RareDelights Menu